Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbeltydig oro



Ingen morgon är
den andra lik tystnaden
har olika ljud
varje morgon ett nytt liv
andhämtningen är normal

ingen dag utan
en tidigare natt där
frågan ställts får jag
en ny morgon till vill ha
en ny dags tystnad igen

känner hur trycket
släpper över bröstet hör
hjärtat slå andas
djupa andetag glad för
att jag har fått en ny dag




Fri vers av Fale Bure VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-23 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP