Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se

blicken ner
det enda man ser
är folks skor
och folks fötter
kanske lite rötter

blicken höjd
i himmelsk fröjd
en massa djävla fåglar
tak och antenner
men aldrig några vänner

blicken rak
alltid samma sak
ett mål där borta
stegen känns aldrig korta
man kommer aldrig fram

kom du någonsin fram?




Bunden vers (Rim) av grob adnama
Läst 866 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-23 15:04



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Bra formulerat. Och den sista raden är fint tankeväckande.
2009-10-23

  Dangereux
Tyckte också väldigt mycket om den här!
2009-10-23

  Kape
Gillas skarpt. Bokmärkt och applåd!
2009-10-23

  Mr Lindemann VIP
Irrar med tittandet
så är det aldrig
splittar in mig
i tillvaron
så joggar jag in
mig i ditt
medvetande
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

grob adnama
grob adnama