Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryter aldrig ett löfte...tänker på dig och de dina



L! Boulematchen och
ölen får vi ta då vi
möts i himmelen




Fri vers av Fale Bure VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-23 15:10



Bookmark and Share


  Miss Mod
Den "sista mötesplatsen" ingen bagatell.
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP