Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
01.02.08
01.45



morgonskratt


hon vilar så en svettig morgon
är lust - trött och vacker

älskar bilder som vaknar nära
njuter en mjuk nyans
är lycklig vid första kyss

längtar till modig dag
vill röra mun
tvekar i nakenhet

hård viskning
sluter stark sanning
kostar flicka
skratt




Fri vers av Nightngale
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-18 23:25



Bookmark and Share


  Tvillingsyster
Den är verklig! Känns väldigt äkta (även om jag också får lite kylskåpspoesikänsla), och jag älskar de två sista styckena. Underbart sparsmakad för att vara du. Inget tingeltangel, bara känsla. JÄttebra!
2005-11-14

  Alwin
De två första verserna fullständigt trollbinder mig.
Så skulle jag vilja uppleva mina första intryck av en ny dag.

Vackert.
2005-10-22

  Propella
"hon vilar så en svettig morgon
är lust - trött och vacker"

Är lust - trött och vacker... underbara rader, såna jag önskar att jag själv hade kommit på.
2005-10-19

  Anna H
Vackert. De tre första verserna trollbinder mig, får mig att drömma om värme. Det kan behövas såhär en kall höstmorgon. Tack
2005-10-19

  Smultris
Känslosamt och fint....
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale