Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stigmatisera (inte) mera


Stekt strömming






I somras
tänkte jag på dig

jag tänkte på dig
över sommaren

under sommaren
har jag tänkt på dig

när sommaren förgick och hösten
tog vid tänkte jag på dig




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-24 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP