Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text om något som ibland är på tapeten och litet ordlekerier om någon nu till äventyrs skulle undra över texten som sådan. eftersom jansson är en god maträtt och om man har en sjuk vän att leverera den till känns det gott att göra en


Något litet om väggbeklädnad






Kalendrar
sådana där stora
som brandmännen ger ut

och som föreställer dem i olika poser
och ibland utan kläder på överkroppen

den del av kroppen
som blir över

när man ser ned på någon...
...som inte är helt klädd




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-24 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP