Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tala om fria fantasier, jag har förstås fått idén av en vän, en sådan här idé skulle jag aldrig kunna få själv... kan just undra vart hon tog vägen sedan när vi slutade umgås med varandra, nå vänner kommer och går


Om bara om vore...



...skulle jag som
kasta mig över
mig själv och

som älska mig
själv bortom sans
och vett... vilken

otur att man
inte kan byta
kön för en

tid och som
i en annan
dimension söka upp

sig själv och
kasta sig över
den människan och...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-25 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP