Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv baserar sig på en rad verkliga händelser






Jag hatar den där jävla gruppen Lars Klisters.
Ja, visst ja. Jag har ju lagt hat bakom mig.
Ingenting roligt får man ha längre.

Jag hatar verkligen hur det inte alls doftar rosor när man skiter.
Ja, visst ja. Jag har ju lagt av med att hata.
Ingenting roligt får man ha längre.

Jag hatar livet när det jävlas med mig.
Ja, jag vet. Jag har lagt av med att hata.
Man får inte ha något roligt längre.

Åh, vad jag hatar det.
Att behöva lägga allt roligt bakom sig.
Som den där gången när jag gick i sjuan och Thomas kom fram till mig och ville att vi skulle skifta jackor i en vecka för att han ville imponera på en brud.

Jag fick hans läderjacka med fransar och han fick min jeansjacka.
Om någon är så jävla ytlig att han låter sig imponeras av en jacka.
Ja, då kan han ju gärna ha den också, själv skiter jag i vad jag har på mig bara min charmiga personlighet lyser igenom.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-25 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP