Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En 69a är en sådan där position...





...som lockar fåtalet
emedan doften från stjärten
inte påminner om rosor

man skulle rentav kunna tänka sig
hyllandet av en sådan position
som vansinnig just med tanke på detta

samt att den något påminner
om hundars sätt att hälsa på varandra

jag skulle hellre se att du smekte min nos
skällde på mig en smula

samt även satte på mig
efter alla konstens regler




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-26 11:23



Bookmark and Share


  Åsa Pyke
Tänk, vilka ord. Som tagna ur min egen tankevärld. Fast skallen kan jag undvara.
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP