Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kort dikt... läs och njut


Liten själ

Du känner den i luften du andas
Den följer dig varje steg
Den energin du andas in varje dag
Något du ej kan se
Något du ej kan höra
Men något du kan känna och vara trygg i
De ord jag viskar i ditt öra
Hur mycket du är värd
Hur mycket jag bryr mig om dig
Hör på mina tysta ord jag viskar
Bara de du kan höra bara det du och jag vet
Kanske en slags hemlighet
Som alla borde veta
Alla borde du älska alla borde du behandla lika
Hör mina ord och ta åt dig dem
Inget vet jag och stor är jag ej på jorden
Jag är inget du kan vidröra
Jag bara finns där och sprider min kraft
Du kan känna mig i himmelens tårar
Du kan känna mig i höstens vind
du kan känna min doft på vårens tidiga blommor
Jag ej är materiell
Men jag finns
Med dig vart du än går
För jag älskar och du betyder hela livet för mig.




Fri vers (Fri form) av Eleanor
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-28 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eleanor
Eleanor