Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skapa liv - 100-ordare

Kvinna tittade lustfyllt och med en blick som visade att hon hade det fullaste förtroende för mannen.
Kvinnan spärrade upp ögonen och började andas med tunga djupa andetag när mannen rullade knoppen lätt och försiktigt mellan hans fingarar.
Han penetrerade det mjuka, mustiga och det annorlunda doftande sakta.
Mannen kom djupare, kvinnan kände sig tillfreds.
Mannen frustade vid tillbakagången och kvinnan lade sin hand över mannens arm, han tänkte att idag ska jag "så ett frö".
Mannen reste sig upp och sa till kvinnan - Nu du gumman min, till våren så har du här en pion att visa PRO tanterna.




Prosa (100-ordare) av Janne M Larsson
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-28 12:58



Bookmark and Share


  oMareld
nice!
2009-10-30

  hurt and broken
Hm..fyndigt! :)
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Janne M Larsson
Janne M Larsson