Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du har tänkt dig att laga rotmos, se då till att motroset kokar så länge som det skall samt att motrötterna skalas in på bara skinnet


Mera trams (obs detta är utom tävlan)





............al.
..........val...
........vals....
.......valsa.....
.....valsad.......
...valsade.........
.valsande...........

.............i.
...........id..
..........rid...
........rida.....
......vrida.......

...........öl..
..........söl...
.........stöl....
.......stöld......
.....ostöld.......
...bostöld.........
..brostöld...........




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP