Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt sov gott




Sömn

Hör du hur sömnen ropar

den ropar ut ditt namn

den sluter dina ögon

och vaggar dig i famn

 

Den släcker verkligheten

så drömmen kommer in

där allt är som det borde

och nu är natten din




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-29 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP