Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släcker mörkret



Ljuset leker med
skuggan gör vad det vill så
länge det finns till
när mörkret kommer upphör
leken och båda får ro




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-29 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP