Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska jag skriva?

jag vet inte vad jag ska skriva, inte heller om vad jag ska göra. ska man lyssna på sitt hjärta eller ska man stänga av allt. just nu är jag så förvirrad att jag inte är mig själv. jag vet inte ens vad denna jag har tagit vägen, inte heller vad denna sak som skriver ska ta vägen.. jag vet ingenting. vet jag ens om jag gör nåt gott? eller är allt bara ont? säg mig vad är meningen med livet? jag har då ännu inte hittat nåt som kan tyda mig till och fortsätta.. mer än att det är ett måste. tydligen.. och jag börjar bli trött på det!!




Fri vers av PainSucks
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-29 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PainSucks
PainSucks