Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med denna text tävlar jag i gruppen 'träning samt disciplin kan ge resultat på sikt'


Icke blott hundar behöva omsorger, tid och en smula kärlek...





...att vara en underbar personlighet
kan tyckas vara
icke oss alla förunnat

men det kan ligga år av träning bakom
till att få sina vänner
att säga detta

samt att ge dem någon liten godsak
för denna deras
till synes impulsiva replik, som tack...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-29 15:20



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mycket rolig, lodjuret!
2009-10-29

  Janne M Larsson
Det är grymt mycket "svenskt" att misslyckas med att säga tack, med tanke på dom flesta andra språk där TACK finns med i grundvokabuläret när man pratar.......eller nått sånt.
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP