Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla!

Till er alla vilsna själar i cyberrymden,
Vare sig ni fyller år eller tycker ni har något annat att jubilera.
Idag då jag känner mig generös,
jag lovar att jag ska hurra lite mera.

Om ni känner er ledsna och lite nere,
ha förtröstan nu en liten gnutta.
Jag skickar er glada cybervibbar,
och är du jätteliten en napp som du på kan snutta.

Är du olyckligt kär och helt förstörd,
kanske inte får den du vill ha.
Tyvär kan jag inte låna ut mig själv,
men en cyberkram kanske får dig att må bra.

Så vem du nu än är där ute,
glad ledsen eller allmänt låg.
Blunda, och se efter riktigt hårt,
det kan ha varit min cyberhälsning du i hjärnan såg.




Fri vers av Janne M Larsson
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-29 15:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet!
2009-10-30

  oMareld
Jag såg! Tack :)
2009-10-29

  En strimma av guld
Jag ler en härlig dikt du skrivit och jag tar emot cyberkramen. Tack
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Janne M Larsson
Janne M Larsson