Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikern sitt instrument?



Smeker strängen på
sin violin tonerna
ger utlopp för ett
köttsligt begär till en ung
flicka som också är där

föga anar den
publik som lyssnar på hans
musik den mörka
hemlighet han bär efter
konserten gör hans dotter

honom sällskap hem
skrämd till tystnad skam och skuld
i mörkret bakom
en stängd dörr övar han på
sin älskade violin




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-30 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP