Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fumliga fingrar gör att det går i baklås



En nyckelperson
är den som förmår dyrka
upp kyskhetsbältet
med samma känsla som en
fjäril som söker nektar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-30 18:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härligt du skriver, nyfiken blir jag på att läsa mer
må gott!
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP