Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar för det uppenbara



Ser in i din själ
ögat skvallrar skratt eller
gråt kysser din mun
först efteråt anar jag
det var glädje inte sorg

oförutsägbart
kanske svårtydbart också
litar på känslan
vågar tro på kärleken
utstår smäleken vid fel

livet har sina
sidor ord är inte allt
tystnaden säger
ibland mer då återstår
bara det outsagda




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-30 19:16



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jättefint och underbart motsägelsefullt.
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP