Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du läst texten tre gånger kommer det att börja snurra i huvudet och för din inre syn märker du frånvaron av en sådan där hög med gula mynt som farbror joakim brukar ha i ett av sina många penningstinna valv...


Paradox nr 998





Det märkliga med
folk som har
tillräckligt av pengar

är att de
som är ute
och rör på

sig över världen
trots att de
inte alls behöver.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-31 18:03



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
ja, varför? Rör de som på sig?
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP