Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostbroderi



Frostnatten har hängt

en spetsfrans på grenarna -

Likt mormorsbrodyr




Fri vers av Verdandia
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-01 11:15



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
En riktigt feelgoodhaiku! Gillar den mycket!
2010-01-03

  aPorcupine
Jag får en sådan härlig känsla när jag läser det här. Gillar hur du använder orden för att beskriva frosten. Mums skulle jag bara vilja säga.
2009-11-03

  Syrsan
Jag ser det framför mig - vackert!
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Verdandia