Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sett från ovan



Muromgärdat fält
fallna stjärnor mödosamt
byggt av en bonde
som önskade ett mindre
slitsamt och rikare liv

skyddar hans ägor
arvet han förvaltar sen
generationer
tillbaka kinesiska
tecken sedda från ovan

osynliga för den
som brukar jorden utan
tanke på orden
som omgärdar hans vardag
skriver han i fårorna

sin berättelse
omedveten om att den
dagen när fälten
står i blom ska älvorna
dansa enkom för honom




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-01 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP