Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Michaela Dutius inspirerade med sin text 'Ett barn är fött'


Kritik på en text (328)





varje barn som välkommet är
står högt i kurs här

en får hopp det går allt väl
som här sätter ned sin häl

naken i sin själ och kropp
kommen ur ett väntat hopp




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-01 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP