Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås ett försök att skriva rappakalja och jag tror nu mig att ha över all förväntan lyckats (det värsta med potatismos är att jag bara vill ha mera och mera, av pengar att köpa potatis för)


Slicka min kind - 100 ord





Ät mina salta ljumma tårar
krama hårt mitt hjärta
efter vintrar kommer oftast vårar
med utslagna blommor i färger bjärta

slicka min hettande kind
kyss min feta ångest bort
lek med mig i sommarvind
ta mig med på mc’n fort, fort, fort

rid mig i mörker såväl som i ljus
ta mig med storm med hjärta och själ
i ditt fina hus med knutar vita
lova mig i din framtid att mig aldrig ha ihjäl

slicka min blossande kind
kyss mitt skrattande hjärta torrt
lek med mig på grannens skeva vind
ta mig med ut likt i en slags sport




Prosa (100-ordare) av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-02 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP