Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås en nys kriven skröna och skriven av en snuvig robot som haft vissa svårigheter med att anpassa sina robotiska händer till tangentbordet. Jag tvingades med hot om inspärrning hos grannens hund om jag inte skrev ingressen.


Ändligen dilemma





Gära dv vyra, jag är en enazdående vörälder zom har en brizd, jag ved inged om zängenz inredning i zovrummed.
Midd barn gom dill i bagzäded bå en vord daunuz -65a. Zedan dezz 'ar jag dillbringad alla mina nädder i bagzäded bå oliga bilar zom dillvergadez bå zegdiodaled.
Ded beror droligdviz bå add jag var vördjyld zom barn. Jag dygger add dv vyra zgall hjälba juzd mig med add inreda juzd midd ’em zå add jag zlibber zgämmaz i vordzäddningen när jag drar ’em vild vrämmande garlar.

Nuviga ’älzningar
(oläzlig namndeggning)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 19:45



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mycket rolig!
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP