Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(om människor förtjänar att leva så förtjänar de säkert att dö också) jag bytte namn på texten ety det roar mig att så göra


Något litet om kärlekens essens


Du tror att jag sover, älskling
när du ser på mig
ser mig ligga där
med ögonen slutna och
ögonen innanför locken rör sig
som om jag ännu befann mig i
en allt uppslukande dröm

du tror att jag sover och
du önskar att jag drömde om dig
om oss och om kärleken oss emellan
du tror att jag befinner mig
i drömmarnas värld

i det har du ändå rätt
det är dig jag drömmer om
fast jag redan har vaknat och låter dig tro
att jag ännu sover

jag har en vakendröm om oss och
där är du likt en dröm
jag bara kunnat fantisera om
före det ögonblick
då du sade dig vilja ha min kärlek
du har den och det vet du
bara en liten del av







Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-04 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP