Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten kärleks dikt för en gångs skull


Håll om mig

Tidiga snön på hösten faller
Den trasslar in sig i mitt hår
Den smälter vid min röda kind
Jag känner mig varm
Mitt hjärta bara hoppar av lycka
Jag fångar en snöflinga
Den ser ut som en stjärna
Jag tänker på dig
Du gör mig glad
Du får mig att tänka på solen när det är dunkelt
Håll om mig
Få mig att se blå himmel när stormen slår till
Håll mig när vi ser de vilda vågorna slå mot stranden
Lyssna på vindens godnatt saga
Håll om mig
Viska mig vad ditt hjärta säger
Bara var där och lyssna på vindens godnatt visa
Titta med mig på solen när den går till sömns
Se på fåglarna som flyger mot söder
Så håll bara om mig, håll om mig…




Fri vers av Eleanor
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-04 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eleanor
Eleanor