Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan du verkligen känna dig säker på att det som verkligen skall filmas och iakttas är allt som verkligen just filmas och iakttas och inte litet mera? Texten vill framkalla en känsla som påminner om den vilken väl bäst beskrivs i boken '1984'.


Nytt i etern





Ratta in vår nya tevekanal
’watch and beware’
med det mest hemska programinnehåll
du någonsin skådat.

Vi kan utlova reality mordserier
med äkta seriemördare, pornografi
med amatörsex i realtid
från sovrum över hela vårt land
via de bevakningskameror
ägarna till hus och lägenheter själva valt
att installera som en säkerhetspryl
mot tjuvar och vandaler...

...intet är för snaskigt för just vår kanal
inte ens på muggen går folk säkra
där återfinns genitalier utöver skit från anal
i hemmets lugna vrå filmas allt som kan
till förmån för våra tittare
såväl som för våra sponsorer
utan vilka denna skit inte fanns




Prosa (100-ordare) av lodjuret/seglare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 14:21



Bookmark and Share


  erkki
Vad har dessa program för tittarsiffror???
2009-11-05

  stenen/ Yv Ericsson
Hua. Tur man är Tv befriad. Allt detta kan man ju skapa i sin egen värld..
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP