Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar tid



Tidsangivelser
klockslag orientering i
ett tidlöst kaos
molnen passerar utan
någon specifik riktning

likt tankar skapas
metaforer sammanhang
som får mening när
orden till synes utan
samband bildar en kedja

av bergstoppar där
de hänger likt tecken i
skyn innan de
upplöses som om tiden
aldrig funnits bara är




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 18:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag har inge armbandsur, men hjärtat o pulsen tickar på, tickar för texter på poeter...
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP