Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skattkammaren



Viker ihop ett
papper där tankar fått ord
låser omsorgsfullt
obehöriga äger
ej tillträde till rummet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 18:52



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
På den här sidan finns folk med kofot..som jag. Bra:)
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP