Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var skall kommat stå? Mellan raining och men eller mellan men och bryr jag mig?


Its raining men bryr jag mig?





Då man nedsänker en kropp
i en skön fåtölj av läder
för en stunds avkoppling i vardagsrummet
då ringer telefonen i köket*



**(Parafras på något Arkimedes
en gång har sagt och som har parafraserats
i olika 'talessätt' alltsedan dess)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-06 08:16



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Det undanträngda vattnets volym motsvarar EXAKT den nedsänkta kroppens volym, och sen ringer det -
2009-11-06

  Gunwale VIP
Den undanträngda luftens volym mellan fåtölj och telefon multiplicerat med hastig- och lustighet är lika med graden av hopsjunkenhet hos underlaget.
2009-11-06

  stenen/ Yv Ericsson
Haha, så klockrent!
Som mobilen kan vara tyst i månader. Men när man står där med händerna fulla ballanserande på en pinne, ringer det.
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP