Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
årtalen 1961, 1881, samt 1691 blir uppochned desamba Paradox=Skenbart orimlig sats, mening


Paradox nr 995 - Ass te roid





Eftersom det är så närapå
sjukt roligt att laga mat

det är ju kreativt skapande

så tänkte jag mig
att ta te o mackor te middag...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-06 08:21



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
En nolla blir en etta sett från sidan? /Du gör rätt, för vem vill väl bli sjuk?
2009-11-06

  stenen/ Yv Ericsson
Detta är ju oxå en kännsla du förmedlar så bra.
Allt det jag skall göra har hamnat i tangentbordet nu mera...
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP