Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från annan tid

"det var värst!" sa den gamla damen glatt förvånad
"en sådan artighet"
"den möter man sällan"

"det är nog sant", sa jag, som just hade hållit upp en dörr och avmätt bugat "varsågod"
"men min mor var noga med sån't"
"en man skulle visa kvinnor respekt"
"det fick jag lära mig"

"och det gör jag och tycker om"
"det stör inte så mycket att man är en anakreon"

"nej", sa den gamla damen, log.
"vissa saker var bra med det gamla".




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-06 12:16



Bookmark and Share


  lycksele
Det är en felsyn att utveckling alltid betyder förbättring. När något ibland utvecklats fel får man ta ett steg tillbaka igen.
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP