Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårdrypande tråd



Ändlösa rader
i siluett lyssnar med
stark spänning på om
dialogen ska sluta
med att hon börjar tjuta

igen över den
förlorade kärleken
upptagettonen
varslar om att mannen på
andra sidan har ny vän

korparna kraxar
olycksaligt på tråden
livet går inte
alltid som en dans svårt med
balans på en slak lina




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-06 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP