Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla lång väntan



Slaka blytunga
lakan på sträcket väntar
på bortkommen vind
ljusglimtar i mörkret vill
ha dem torra mot min kind




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-07 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP