Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Den missförstådda poeten' av johanna grim, inspirerte


Kritik på en text (331)





meningen med livet
är att leva det

frågan är väl vad
som driver poeten till att skriva

kritikern till att kritisera
samt läsaren att läsa




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-08 00:15



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Som vanligt är lodjuret alert och ställer minnesvärda frågor, och ska man svara blir det väl bara Kärlek till Ordet och till orden -
Är jag nog konstruktiv nu, käre vän - ?! Det är inte lätt att skriva vettig kritik, men jag gör mitt bästa!
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP