Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag har skrivet till min son


Liten blir stor

LITEN BLIR STOR

Jag älskar dig så
Jag vill mer än räcka till
Jag vill ta dina smällar
Jag delar upp mina molekyler
Och sprider dem så
att jag alltid finns där du är

Men en dag tittar jag upp
Och ser vingarna vuxit ut
Och ser att de bär
Jag samlar ihop alla mina molekyler
och ler för mig själv
när jag ser dina vingar bär

Men skulle du en dag bryta någon vinge
Jag skall lyfta, jag skall bära
Och du skall åter kunna flyga
Jag lovar!




Fri vers av strid
Läst 476 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-08 13:26



Bookmark and Share


  Annmargreta
Mycket kärleksfullt skrivet om din son.
Hoppas ni snart kommer att träffas.
2009-11-08

  Annmargreta
bra
2009-11-08

  thyra
Kärleksfulla och ömma ord. Fint!
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

strid
strid