Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om uppståndelsen av ljuv musik





När den kille som
lagt händerna över en
tjejsares bröst börjar smeka
dem så uppstår det

ljuv musik i högtalarna
på en fotbollsstadion i
väntan på att spelarna
under publikt jubel skall

rusa ut på planen
och som offra sig
för sporten. Vilken ibland
suger för vissa supportrar.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2009-11-08 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP