Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack L



Vårfloden kommer
träden står åter i blom
årstiderna rår
ingen på efter vinter
kommer vår dock utan dig

sista sommaren
blev det ljuset gäckade
skuggorna innan
mörkret hann ifatt sömnens
rike är ditt nu god natt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-09 22:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag förstår mig inte på rad fyra i vers ett, annars okej
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP