Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L...PM



Tack för all andlig spis!




Fri vers (Fri form) av Fale Bure VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2009-11-09 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP