Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANGREPP

när den som har allt man behöver

hånar den som inget har

då flagnar solidariteten

till dess ingen alls finns kvar

att sparka på någon som ligger

är sådd man får skörda till sist

oavsett om man kallar sig kristen

kommunist eller antirasist

 

om man mobbar en själ som är trasig

för man vet hur pass känslig den är

slår föraktet för svaghet igenom

egoismen blir uppenbar där

tänk, så lustigt på andras bekostnad

alla vet det blir billigast så

en fasad innebär att man låtsas

bakom den lurar hatet ändå

 

 

LARZ GUSTAFSSON  091110




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-10 10:39



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Kanon Larza
Bra skrivet!
Applåd

Mvh

Ken
2009-11-10

  Måna N. Berger
Liksom att hugga åt den som blottar sin sårbarhet?
2009-11-10

  Anders Nordlander VIP
Bra skrivet Larz!!!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP