Med dylika vänner behöver man inga fiender.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dylika vänner behöver man inga fiender.




7/11: Namnsdagslimerick till Ingegerd och Ingela

 


När Ingegerd trackade Ingela

sa hon "du e inget för mingel, va?

Du är klädd som ett troll,

men det saknar ju roll

för en skata som vill vara singel, va?!" 

 

 

 


 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2009-11-10 18:26

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP