Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mare inspirerte


Liggande åtta





Niger är en flod
en flod av äpplen

äpplen är goda
goda försöker människorna vara

Vara är en ort i Sveríge
Sverige är ett land i världen

världen är ganska fin om man tänker på naturen
naturen bryts ofta av ett eller annat vattendrag

vattendrag kan vara rännil eller flod
flod kan man kalla Niger...




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-10 18:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*Ha, ha, ha* (Skrattar högt när jag läser detta oändliga evighetsalster). Den här var minsann riktigt, riktigt finurlig och bra! Snyggt ihoptvinnad också! (*Applåd*).
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP