Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ska jag hitta tillbaka?


Skrivkramp.

Ensam sitter jag framför en djungel av länkar, bilder och möjligheter.
Musiken spelas på lite lagom volym i bakgrunden.
Johhny Cash.
Men hans mjuka röst tycks vara så avlägsen.
Det skulle vara så lätt att tända min sjunde cigarett för dagen.
Men jag sitter kvar,
fylld med ord, meningsbyggnader och åsikter.
Jag vill beröra, irritera, och provocera.
Slänga ut "mig" till er,
profiler på internet.
Men jag hindrar mig själv.
Sätter munkavel på mina tankar, och låser in mina känslor.
En dag kommer jag nog att spricka.




Fri vers av Pplast
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-10 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pplast
Pplast