Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.10.19
00.10



väck mig


om du väntar liv
jag löper dig tillmötes

vi kan omfamna varandra
där tillsammans

nu i livet

söker du mig
innan du väntar vid
vår mötesplats

känner du mig
då jag frustar liv

har du mött din like

så andas då
din livspulsrytm

låt mig famna livet

trygga vi stå
inför oss så

allt som blev oss givet


*

bara
ta min hand

låt oss stega vida kring

hand i hand

se allt som lever

här för oss

njuta livets kraft

sammanförda




Fri vers av Nightngale
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-10-19 20:05



Bookmark and Share


  Stormflicka
Åh, en sådan underbar och hoppfull dikt!
det här tyckte jag verkligen om, den är stark och målande :)
.. och så är det ju också en väldigt välkänd känsla ;P

ljus till dig!
2005-10-23

  Propella
Håller med; du har ett enastående flyt. Hela texten andas kärlek och ömhet, det är som bomull att läsa.
2005-10-20

  ia VIP
Dina ord flyter fint
andas lycka och önskan
mycket fint!
:)
2005-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale