Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland drömmer man så verkligt i färg med dofter och ljud, man kan höra radion spela någon låt med Scorpions 'Wind of change' exempelvis och så känna känslor och allt möjligt och ibland är det som en riktig rysare med allt vad det innebär


Morgonens drömläge






Det går inte
att fly från
sig själv många

timmar i taget
inte ens i
drömmens värld går

man riktigt fri.
I morse drömde
jag att jag

och min bror
var omkring de
tjugo och befann

oss i en
lägenhet på ungefär
åttonde våningen, jag

hade just bett
honom ringa brandkåren
innan jag vaknade

för jag hade
av pur nyfikenhet
klättrat ut genom

fönstret och hängde
då med nästan
hela kroppen utanför

och med bara
händerna om elementet
innanför, då och

då tittade jag
ned som för
att hämta inspiration

till att känna
hur nära det
var till att

brandkåren kom och
undrade litet för
mig själv om

jag skulle hinna
falla de där
åtta våningarna ned

till marken först
samt hur den
lilla trippen skulle

hinna kännas då...




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-12 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP