Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'ute på landet' av gunwale, inspirerade till denna klart konstruktiva kritik


Kritik på en text (334)






en kusin till
mig har en
moster vars dotters

pojkväns farfar har
åkt tåg, han
tyckte det var

en rent himmelsk
upplevelse, när han
berättade om detta

för femtioelfte gången
för barn och
barnbarn sade farmor

ifrån och menade
på att så
värst märkvärdigt var

det då rakt
inte... utom just
i kurvorna eftersom

tåget verkade hota
att flyga av
jorden då på

grund av centrifugkraften
precis som i
en dammsugare, fast

det var skönt
att det då
inte längre körde

sin toppfart av
hela sjuttiofem kilometer
i timmen, fågelvägen




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-12 23:25



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en förundransvärd text som fullt ut går att läsa i expressfart just för att den ligger så fint och följsamt i kurvorna
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP