Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden står stilla, andas tillförsikt



Saknaden är stor
flyttfåglarna tog med sig
en röst som tystnat
men orden som är huggna i sten
glöder likt nattens stjärnor

för oss vandrare
vilsna i nattens mörker
hoppet överger
aldrig de som vågar tro
på ett möte framöver




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-13 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP