Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen för alla förslag



Älskar när du ler
vill ha ännu mer av ditt
varma leende
din heta blick som förför
villkorslöst bottna i mig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-13 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP